​     Nederlands 

KETRON KLAVIPRO

De KLAVI Pro is een professionele pianomodule die is ontworpen voor iedereen die de pianoklank als een fundamenteel element voor hun muziek beschouwt. 

In extreem kleine afmetingen bevat de KLAVI Pro een vleugel-stereoklank van opmerkelijke kwaliteit, verkregen door de opname op meerdere niveaus, noot voor noot, van een belangrijke concertvleugel. 

De vleugel reproduceert getrouw de zoetheid en natuurlijke resonantie van de snaren, met een realisme dat nooit eerder is gevonden in producten in deze categorie. 

Ook verkrijgbaar zijn 2 meerlagige elektrische piano's uitgerust met articulaties op de toetsen, 2 klassieke FM-pianotimbres en andere typische akoestische en elektrische geluiden. 

Het instrument kan eenvoudig worden bediend via Midi via Master Keyboard, Digital Piano of Keyboard voor elke live uitvoering. 

Dankzij zijn klankkleurkwaliteit kan de KLAVI Pro ook optimaal worden ingezet in de opstelling van een moderne muziekproductiestudio, als alternatief voor veel complexere en veeleisendere software of virtuele simulaties.

Sound Generation : 12 Piano Voices. Grand Piano 1, Grand Piano 2, Rock Piano, Upright, Electric, House, El. Piano 1-2-3, FM Piano1-2, Pianomix.
Polyphony : 64 notes.
Effects : Reverb, Chorus.
Midi : In, Thru. Midi activity led.
Outputs : Left & Right Outputs. Stereo headphone.
Volume : Slider volume control.
Dimensions : L x W x H = 4.8 x 5.2 x 1.6 inches. (12 x 13 x 4 cm.)
Weight : 1.32 lbs (0.6 Kg.)
Power : External 12 Volts Power supply. On/Off switch.